HTML

Budapest Bike Maffia

A Budapest Bike Maffia egy civil szerveződés, melynek célja azon rászoruló emberek segítése, akiknek az alapvető élelmiszerek, illetve egyéb, az élethez nélkülözhetetlen dolgok beszerzése / megvétele is gondot okoznak. Kövess minket a facebookon, ahol több hírt, információt találsz, illetve folyamatos dokumetációkat, rengeteg képet az akcióinkról. Jelezheted ha tekernél velünk és megoszthatod tapasztalataidat észrevételeidet. Ha tetszik a kezdeményezés a facebook keresőbe írd be: Budapest Bike Maffia Majd nyomj egy tetsziket :)

Friss topikok

Címkék

Archívum

2012. Ápr. 13.

2012.05.28. 13:56 z_BBM



















TOY STORY
 

A több hetes gyűjtés után az összegyűlt a nem csekély mennyiségű játékot ma végre kivittük a Wesley János ovi lakóinak.

Egy defektjavítást és egy kis logisztikai háborút követően öten indultunk útnak. Valahogy sikerül mindig alálőni az emberek mennyiségét, de a játékok ide-oda rakosgatásával végül háromnegyed óra alatt sikerült összecsomagolnunk. 
Mivel az út nem volt különösebben izgalmas, mert kb. olyan gyorsak voltunk, hogy már jöttünk is szembe, sokat nem érdemes róla írni. Talán annyit hogy szinte mindegyikünknek kilógott egy-egy plüssállat feje a táskákból a gyerekek nem kis örömére, illetve személy szerint Krisztián vállalkozott az óriáskutya elvitelére, így megkapta hivatalosan is a dogman titulust. (A képek között meg tudjátok csodálni).

Az oviban kanál és tányércsörgés fogadott, a gyerekek épp ebédeltek. A tervünk az volt, hogy olyan helyre pakoljuk a játékokat ( a csoport valamely sarkába ) ahol azonnal tudnak válogatni, s mi dokumentálni tudjuk azt, de mivel ott ettek, így erről letettünk. 
A gyermekek öröme így nem jön át, de biztosak vagyunk abban, hogy mikor ezen sorok íródnak, páran új „barátokra” tettek szert. 

Köszönjük a sok játékot és előzetesben annyit elárulunk, hogy aki ígért, de végülis nem tudott hozni, megteheti hamarosan, hiszen a gyermeknaphoz közeledvén ugyanilyen gyűjtést szervezünk. 
Üdv
Maffia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbmaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr624550810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása