HTML

Budapest Bike Maffia

A Budapest Bike Maffia egy civil szerveződés, melynek célja azon rászoruló emberek segítése, akiknek az alapvető élelmiszerek, illetve egyéb, az élethez nélkülözhetetlen dolgok beszerzése / megvétele is gondot okoznak. Kövess minket a facebookon, ahol több hírt, információt találsz, illetve folyamatos dokumetációkat, rengeteg képet az akcióinkról. Jelezheted ha tekernél velünk és megoszthatod tapasztalataidat észrevételeidet. Ha tetszik a kezdeményezés a facebook keresőbe írd be: Budapest Bike Maffia Majd nyomj egy tetsziket :)

Friss topikok

Címkék

Archívum

2012. Jan. 07.

2012.05.28. 13:17 z_BBM


















Eksön tú.
 

No, ezzel is megvolnánk. 

A szombat nem indult zökkenőmentesen. A zsemlékbevalók megvoltak, de a zsemle java ( 200 db ) jól elkésett. Mivel délután 5-ig volt helyünk ahol elészíthetjük, másfél óránk volt a gyártásra. 
Géppuska kéz mode on. 
Készítettünk sonkás, májkrémes, parizeres és lekváros szendvicseket. Minden zacskóba jutott még gyümölcs, keksz, csoki és pogácsa is. 
Este 9-kor találkoztunk a bázison. A alaphangulat tökéletes volt, egy kis készülődés, nyeregre fel, irány a város. Ezúton szeretnénk kollektíve megköszönni az időjárásfelelősnek a szíves közreműködését. Ugyanis indulásnál szemerkélt, majd az első sarok után már rendesen esett az eső. 
Majd a havas eső. 
S mivel a változatosság gyönyörködtet a hó is. 
A múltkor már bejáratott - kört kicsit megspékelve egy két extra hellyel - meg is tettük uszkve 3 és fél óra alatt, s így az adomány felét sikerült odaadnunk a rászorulóknak. Többen voltak mint a legutóbbi tekerésnél amit nem bántunk, de az utcán így is “kevesen”. 
Mikor visszaértünk a bázisra az havaseső is elállt. (Kösz mégegyszer)

A megmaradt csomagokat ma elvittük a Dankó utcai, Oltalom Karitatív Egyesület éjjeli menedékhelyére. Előtte felhívtuk őket és beszéltünk ügyeletessel aki mondta, ha egy órán belül odaérünk akkor vacsoraosztásra ki is lehetne adni. E nélkül a vacsora üres kenyér és tea lett volna de így 120 embernek jutott finomabb és tartalmasabb étel. 
Tegnap és ma este is sokan voltak hálásak nektek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbmaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr24550719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása