HTML

Budapest Bike Maffia

A Budapest Bike Maffia egy civil szerveződés, melynek célja azon rászoruló emberek segítése, akiknek az alapvető élelmiszerek, illetve egyéb, az élethez nélkülözhetetlen dolgok beszerzése / megvétele is gondot okoznak. Kövess minket a facebookon, ahol több hírt, információt találsz, illetve folyamatos dokumetációkat, rengeteg képet az akcióinkról. Jelezheted ha tekernél velünk és megoszthatod tapasztalataidat észrevételeidet. Ha tetszik a kezdeményezés a facebook keresőbe írd be: Budapest Bike Maffia Majd nyomj egy tetsziket :)

Friss topikok

Címkék

Archívum

2011. Dec. 25.

2012.05.28. 13:03 z_BBM


















A tegnapi nap után úgy döntöttünk, hogy célzottabban kerekezünk. Noha kellenek olyan megmoccanások a továbbiakban is mint a tegnapi, amikor bejárjuk a várost, de ma előre kerestünk olyan intézményt ahol elkel a segítség. A terv az volt, hogy nyitott szemmel járva a célig, a rászorulók hozzájussanak a felajánlásokhoz. 


Több számot hívtunk napközben, sok helyen nem vették fel a telefont. Körülbelül a hatodik hely volt a Táblás utcai átmeneti szálló és melegedő. Egy nagyon kedves emberrel beszéltünk aki megköszönve elfogadta így nem volt kérdés hova megyünk. 
Egy nagyobbacska adag, 24-én este kapott adományt még kiporcióztunk a zacskókba és elndultunk a tegnapról megmaradtakkal. 
Menet közben párszor meg kellett állnunk, hisz az Ecseri út környékén sok rászoruló járkál tétlenül. 

Mikor megérkeztünk, egy kis logisztikázás után az ott lévő emberekkel egy közös helyiségben találkoztunk és kiosztottuk az ételeket és egyéb hasznos dolgokat. 
A képek nem adják vissza de többen voltak ( mivel ketten voltunk nem nagyon lehetett osztás közben folyamatosan fotózgatni is ) sőt a szálló ügyeletesének ( aki egy fiatal srác és 25-én is _itt_ dolgozik ) jelenlétében többen azért kértek még, mert tudták, hgoy egy két óra és a szobatársak is megérkeznek. 
A tegnapi nap apró csalódása után a mai nap üdítőbbnek hatott.

Ennyi köszönöm és jókívánság talán 10 év alatt gyűlik össze mint amit a két napban kaptunk.
És ez az amit szeretnénk itt valahogy átadni nektek is, akik segítettek:
Köszönjük és nem hagyjuk abba. 
Kellemes Ünnepeket nektek!
Pár nap és újra tekerünk.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbmaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr964550695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása