HTML

Budapest Bike Maffia

A Budapest Bike Maffia egy civil szerveződés, melynek célja azon rászoruló emberek segítése, akiknek az alapvető élelmiszerek, illetve egyéb, az élethez nélkülözhetetlen dolgok beszerzése / megvétele is gondot okoznak. Kövess minket a facebookon, ahol több hírt, információt találsz, illetve folyamatos dokumetációkat, rengeteg képet az akcióinkról. Jelezheted ha tekernél velünk és megoszthatod tapasztalataidat észrevételeidet. Ha tetszik a kezdeményezés a facebook keresőbe írd be: Budapest Bike Maffia Majd nyomj egy tetsziket :)

Friss topikok

Címkék

Archívum

2012. Márc. 25.

2012.05.28. 13:45 z_BBM


















Hatos.
 
A hatos az a szám, melyhez a harmonikus kapcsolatokat társítják. Gondolkodtam is mivel lehetne jellemezni a tegnapi városkörünket és arra jutottam telitalálat mind hatodik akciónkra, mind pedig az részben az alapelveinkre vonatkozólag. 
Merthogy az egész olyan vajpuhán és jól ment, mintha sok-sok éve csak ezt csinálnánk. Köszönhető ez természetesen a tavasznak is, mivel az előző menetek vagy mínusz húszban, vagy havazásban zajlottak, de ebben az időben egy hatalmas élményt jelent két keréken haladni. 
A városligeti keresgélés mivel nem járt eredménnyel, elindultunk a belváros felé. Az állatkert mögötti / melletti szűk kis sétányok, - melyekről a legtöbb városlakónak elképzelése sincs, hogy létezik – vadregényes élményt adott némelyikünknek. Haladni kicsit nehéz a fák, az aszfaltból kitüremkedő gyökere miatt, s kivilágítva sincs túlzottan. Egy remek DH pálya lenne lejtő és ugrók nélkül. 
Mivel itt sem jártunk sikerrel, irány a Dózsa György út – Lehel tér, majd Margit híd pesti, és budai hídfő, Batyi, Erzsébet híd. Mindenhol menet közben is a csomópontok felé találkozunk azokkal akiket kerestünk. A jó idő okán többen kimerészkednek, padokon ücsörögnek így a mi dolgunk is lényegesen egyszerűbbé vált. 
Köszönhetően ennek, az összes étel (konzerv) amit tőletek kaptunk elfogyott, az akció előtt vásárolt zsemlékkel egyetemben. Vittünk ki takarókat, női és férfi pulóvereket, nadrágokat, tisztálkodószereket, zsebkendőket melyből szintén nem maradt nálunk semmi.
Azaz mégis, a közös tekerés élménye és a hála. Kivétel nélkül, minden találkozás után pozitív élménnyel távoztunk, minden alkalommal olyan köszönetcunamit kaptunk hogy csak pislogtunk. 
Igyekszünk ezt nektek is továbbadni, reméljük, hogy a folyamatos jelentéseinkből azért mindez lecsapódik. 
Tehát még egyszer és nem utoljára de hatszorosan is: Köszönjük!
szevasztok
Maffia 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbmaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr764550792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása