HTML

Budapest Bike Maffia

A Budapest Bike Maffia egy civil szerveződés, melynek célja azon rászoruló emberek segítése, akiknek az alapvető élelmiszerek, illetve egyéb, az élethez nélkülözhetetlen dolgok beszerzése / megvétele is gondot okoznak. Kövess minket a facebookon, ahol több hírt, információt találsz, illetve folyamatos dokumetációkat, rengeteg képet az akcióinkról. Jelezheted ha tekernél velünk és megoszthatod tapasztalataidat észrevételeidet. Ha tetszik a kezdeményezés a facebook keresőbe írd be: Budapest Bike Maffia Majd nyomj egy tetsziket :)

Friss topikok

Címkék

Archívum

2011. December 24.

2012.05.28. 12:59 z_BBM


















Arra gondoltam, hogy alszom mielőtt ezt a jegyzetet megírom.
Alszom, hogy átgondoltan vessem le a gondolataimat az első akciónkról, de végülis úgy döntöttem jöjjön ki ez úgy ahogy van. 


Az esti tekerés – kutatgatás hol örömteli pillanatokkal, hol mélységes szomorúsággal töltött el. 
A felszínen a folyamatos jókedvünk a segítségnyújtás és az éjszakai tekerés végett, de mélyen a zaklatott szembesülés emberek méltatlan sorsa miatt. Persze, lehet azon vitatkozni hogy valaki megérdemli, valaki nem, de ez nálam nem hogy nem tétel, de komolyan felbosszantott pár ember átgondolatlan ítélkezése. (Ugyanis volt szerencsénk ezt is végighallgatni). 

Naívan nekifutottunk egy estének felpakolva mint a málhás lovak és azt gondoltuk, hogy ez a sok-sok felajánás amit kaptunk tőletek mind eljut még ma valakikhez. 
A fele sikerült. Nem részletezem miből mennyi, kicsit több mint a fele. Bejártunk rengeteg “csomópontot” tízenként szedtük az aluljárókat és hihetetlen, de ott ahol eddig rengetegen feküdtek nappal és éjjel, szinte üresen kongott. Benéztünk a kis utcáktól a forgalmasabb utak kapualjaiba, az ereszek alá ahol elvétve találtunk a segítségünkre váró embert. Alig. 

Most elmúlt 4, alvás, reggel felkelés és a most a hidegben didergő megmaradt étellel megyünk még egy kört. Nappal talán több szerencsénk lesz, de elnézünk nappali melegedőkbe is, mert most éjjel oda, már minket sem engedtek be. 
Szóval “holnap” folyt köv, a mairól pedig pár képet a teljesség igénye nelkül – mivel mindekiről nem készült kép - feltöltöttem a galériánkba. 



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bbmaffia.blog.hu/api/trackback/id/tr524550686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása